toimitusehdot

Ehdot tiivistettynä:

Verkkosivuilla ilmoitetut hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

Jos verkkokaupassa on selviä hintavirheitä, tuotetta ei myydä selvästi alempaan hintaan, jos voidaan olettaa asiakkaan ymmärtäneen virheen olemassaolo.

Yksittäisen tuotteen hinta voi olla eri verkkokaupasssa ja myymälässä.

Maksutapana kuluttaja-asiakkailla ennakkomaksu (kaikki suomalaiset pankit ja luottokortit, maksupalveluntarjoaja Checkout.

Toimitus tapahtuu postitse.

Tilaukset voi myös noutaa postikuluitta myymälästä. Tilauksia pidetään varattuna kaksi viikkoa, jonka jälkeen lunastamattomat tilaukset katsotaan peruutetuiksi. Jos et pysty noutamaan tilaustasi kahdessa viikossa, mainitse asiasta tilauksen yhteydessä.

Tuotetilauksilla on 14 vrk:n peruutusoikeus. Jos ei ole kyse valmistusviallisesta tai kuljetuksessa vahingoittuneesta tuotteesta, on palautettavien tavaroiden oltava käyttämättömiä / myyntikelpoisessa kunnossa.

Emme luovuta tilaajan yhteystietoja ulkopuolisille.

TOIMITUSTAVAT

Tilauksen käsittelyaika on keskimäärin 1-3 työpäivää automaattisen tilausvahvistuksen lähettämisestä. Kuljetusaika on yleensä 1-2 arkipäivää.

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Checkout Finland Oy yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Checkout -palvelun maksuehdot

Maksu pankkipainikkeilla

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy. Välitämme maksusi verkkokauppiaalle.

Maksut luottokorteilla

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Checkout Finland Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut..

Verkkokauppa käyttää Checkout maksunvälityspalvelua korttimaksuissa. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n (2196606-6) välille. Checkout Finland Oy vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle.

Lue lisää eri maksutavoista: Checkout -palvelun maksuehdot

Checkout Finland Oy
Varastokatu 3 A
33100 Tampere
Y-tunnus 2196606-6
OVT-tunnus 003721966066

bursa escort